KV Kortrijk wint met forfaitscore van Amiens SC, maar krijgt ook domper te verwerken in oefenwedstrijd

KV Kortrijk wint met forfaitscore van Amiens SC, maar krijgt ook domper te verwerken in oefenwedstrijd
Foto: © photonews
Word fan van KV Kortrijk! 524

KV Kortrijk heeft woensdag een oefenwedstrijd met 5-0 gewonnen tegen Amiens SC. Maar de Kerels kregen ook een domper te verwerken.

KV Kotrijk speelde woensdag een oefenwedstrijd tegen Amiens SC. De Kerels waren voor de rust veruit de gevaarlijkste ploeg, al stond het wel nog steeds 0-0 bij de pauze.

Na de rust ging het wat sneller. Decoene zorgde voor de 1-0, terwijl Wirsiy de Fransen tot een eigen doelpunt dwong iets later. Messaoudi zorgde later voor de 3-0 en Nathan zorgde voor een nog grotere voorsprong.

Vlak voor het laatste fluitsignaal zorgde El Idrissy nog voor de 5-0, wat ook de eindstand werd. Maar de club kreeg ook slecht nieuws te verwerken tijdens de oefenpot.

Zo moest Djiby Seck al na een kwartier spelen geblesseerd. Volgens de clubwebsite na een 'ongelukkig contact'. Het lijkt best serieus te zijn, aangezien hij per draagberrie van het veld moest.

Seck werd afgelopen zomer bij Espoirs de Guédiawaye, een club uit zijn thuisland Senegal, gehaald. Sindsdien heeft de 20-jarige zeven keer mogen invallen bij de club en kon hij de netten ook al eens doen trillen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties