🎥 Dries Mertens doet monden openvallen en Batshuayi maakt zijn eerste: voormalige Rode Duivels genieten bij Galatasaray

🎥 Dries Mertens doet monden openvallen en Batshuayi maakt zijn eerste: voormalige Rode Duivels genieten bij Galatasaray
Word fan van Galatasaray! 43

Dries Mertens en Michy Batshuayi scoorden allebei tijdens de overwinning van Galatasaray in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Trencin. De twee voormalige Rode Duivels, en vooral de oudste, zijn aan een goede voorbereiding bezig.

Net zoals alle andere ploegen, bereidt Galatasaray zich voor op het nieuwe seizoen. Voor de Turkse kampioen begint dat op 3 augustus met de Supercup tegen Besiktas.

Op donderdag speelde de club van Dries Mertens en Michy Batshuayi een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Slowaakse ploeg Trencin. Ze konden een mooie overwinning boeken.

De Turkse club stond bij de rust al 2-0 voor. Na de pauze konden Dries Mertens en Michy Batshuayi ook nog het net vinden, waardoor de wedstrijd op 4-1 eindigde.

Mertens, die al scoorde tegen Düsseldorf, maakte nu zijn tweede goal van de voorbereiding en bewijst op 37-jarige leeftijd dat zijn club nog steeds op hem kan rekenen. Deze was er wel echt eentje om in te kaderen...

Ook Batshuayi kon tegen Trencin op een mooie manier zijn rekening openen. De twee voormalige Rode Duivels spelen nog oefenwedstrijden tegen Lecce en Parma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties