Anderlecht houdt grote kuis: deze vier spelers mogen zeker vertrekken

Anderlecht houdt grote kuis: deze vier spelers mogen zeker vertrekken
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4206

Anderlecht hield zich tot nu toe nog redelijk rustig op de transfermarkt. Paars-wit is nu van plan om nog zeker vier spelers te verkopen.

De start van de transferperiode bij RSC Anderlecht verloopt erg rustig. Tot nu toe heeft paars-wit zich vooral bezig gehouden met het verlengen van contracten. Denk maar aan Nunzio Engwanda, Robbie Ure, Majeed Ashimeru maar vooral Jan Vertonghen, die voor een seizoen bijtekende.

Hoewel er binnenkort wel versterking wordt verwacht, zou het Brusselse bestuur volgens Het Nieuwsblad ook een lijst hebben opgesteld met vier spelers die mogen beschikken.

Onder hen Amadou Diawara, die met Guinee binnenkort zal deelnemen aan de Olympische Spelen. Voor de middenvelder is er geen plaats meer bij de kern.

Op de lijst staat ook Marco Kana, die nog steeds aan het revalideren is van een blessure. De 21-jarige Belg werd afgelopen seizoen uitgeleend aan KV Kortrijk. Een ander groot talent, Kristian Arnstad, zou ook op zoek kunnen gaan naar een nieuwe werkgever.

Tenslotte wordt ook Ishak Abdulrazak genoemd. Hij werd verhuurd aan BK Häcken vorig seizoen. Daar heeft de Nigeriaan niet veel gespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties