'Rode Duivel heeft toptransfer beet: dit zijn de details'

'Rode Duivel heeft toptransfer beet: dit zijn de details'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amadou Onana wordt al lange tijd gelinkt aan een vertrek bij Everton. De Rode Duivel is onderweg naar Aston Villa, maar een grote Engelse club probeerde nog om de deal te kapen.

Amadou Onan moest afgelopen seizoen nog tegen de degradatie vechten met Everton. Nu lijkt hij klaar voor een stap hogerop naar een ploeg uit de linkerkolom in de Premier League.

Al maanden wordt de middenvelder van de Rode Duivels gelinkt aan een vertrek bij Everton, maar tot nu toe had geen enkele club meer gedaan dan informatie verzameld.

Maar nu gaat alles plots heel wat sneller. De Rode Duivel zou dicht bij een transfer naar Aston Villa staan. Zijn overstap zou maandag worden bekendgemaakt.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri wou Manchester United de deal nog op het laatste moment kapen. De club kwam met een voorstel dat er op financieel vlak nog beter uitzag dan dat van Villa. 

Maar Onana is duidelijk een man van zijn woord, want hij bedankte vriendelijk. Volgens Tavolieri zou de transferprijs zo'n 53,5 miljoen euro + 6 miljoen euro aan bonussen bedragen. Het gaat om een vijfjarig contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties