Thomas Delaney en Sevilla gaan uit elkaar, Deense international heeft nieuwe club al bijna beet en het is niet Anderlecht

Robbie Maes
| 2 reacties
Thomas Delaney en Sevilla gaan uit elkaar, Deense international heeft nieuwe club al bijna beet en het is niet Anderlecht
Foto: © photonews
Word fan van Sevilla! 40

Sevilla en Thomas Delaney hebben besloten om het contract van de speler de ontbinden. Daardoor zit de Deense middenvelder nu zonder club, al staat er al een nieuw avontuur klaar.

Delaney heeft nooit echt zijn stempel kunnen drukken bij Sevilla. De middenvelder werd dan ook verschillende keren uitgeleend, aan Hoffenheim en Anderlecht. 

Volgens voetbaljournalist Farzam Abolhosseini staat de Deense international op het punt terug te keren naar Kopenhagen. Daar ligt er een contract voor twee seizoenen klaar, waar hij van 2009 tot 2017 al aan de slag was. 

De Deen had nog een contract voor één jaar bij Sevilla, maar dat werd nu dus ontbonden. Zo kan Kopenhagen hem transfervrij oppikken.

Volgens Transfermarkt heeft Delaney nog een marktwaarde van 2,5 miljoen euro. Afgelopen seizoen speelde hij 25 wedstrijden voor Anderlecht, waarin hij één keer tot scoren kwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties