🎥 X ontploft al meteen tijdens Supercup met kritiek op arbitrage na opmerkelijke fase

🎥 X ontploft al meteen tijdens Supercup met kritiek op arbitrage na opmerkelijke fase
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de Supercup is het seizoen in België officieel begonnen. Club Brugge nam het op Jan Breydel op als landskampioen tegen bekerwinnaar Union SG. En ook in het nieuwe seizoen lijken arbitrage en VAR wel degelijk hun rol gaan spelen.

In de wedstrijd tussen Club Brugge en Union SG was er meteen heel wat te doen over de strafschop die de Brusselaars kregen en waardoor Union SG dankzij Puertas op voorsprong kwam. Want was dat wel een elfmeter waard?

Romero maakte de fout op Kabangu en de bal ging op de stip. De VAR bekeek de zaak zeer lang, maar besliste uiteindelijk om niet tussen te komen. En dus kon Union SG daardoor ook meteen op voorsprong komen.

Op de sociale media regende het meteen reacties over de beslissing. X ontplofte zowat en er kwam daarbij veel kritiek op de VAR en arbitrage. "Als we hier al een strafschop voor gaan geven ...", was de algemene teneur.

We geven u graag een overzichtje annex bloemlezing van een aantal van de reacties die we te lezen kregen. Velen vonden het geen elfmeter, sommige anderen vonden het dan weer wél honder procent strafschop. Een aantal meningen op een rij:

Is het een strafschop volgens u?

41%
59%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties