Belgische topclub heeft zich gemeld bij Standard voor Arnaud Bodart en wou zelfs eerste doelman in ruildeal betrekken

Belgische topclub heeft zich gemeld bij Standard voor Arnaud Bodart en wou zelfs eerste doelman in ruildeal betrekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Union SG zou Standard Luik benaderd hebben voor Arnaud Bodart. De club wou zelfs Anthony Moris in een ruildeal betrekken. Iets wat uiteindelijk niet zou doorgaan.

Iedereen kent de situatie van Arnaud Bodart bij Standard. De keeper zoekt een nieuwe uitdaging, en Standard wil hem ook verkopen voor het einde van zijn contract. Hij genoot interesse van AS Roma, maar de club heeft ondertussen al een andere doelman gecontracteerd.

Maar volgens Sudinfo is Union erg geïnteresseerd. De club zou zelfs pogingen hebben gedaan om hem binnen te halen. Eerst ging het om een bod van één miljoen euro.

Beide clubs hebben de gesprekken voortgezet. En toen kwam Union plots met een opvallende ruildeal. De Brusselse club wou een som geld + Anthony Moris ruilen voor Bodart.

Ook dit voorstel werd afgewezen. Maar Union wilde het dossier niet snel opgeven en stelde ook Loïc Lapoussin voor in ruil voor Arnaud Bodart. Maar Lapoussin wil zelf ook liever in het buitenland aan de slag.

Een overeenkomst lijkt er dan voorlopig ook niet te komen. Bodart staat op zijn beurt ook niet te springen om naar Union te trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties