KAA Gent verliest laatste oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem

KAA Gent verliest laatste oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KAA Gent speelde zaterdag haar laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Zulte Waregem. De Buffalo's verloren met 0-2.

KAA Gent nam het zaterdag op tegen Zulte Waregem, een week voor het aan de Jupiler Pro League begint. Dat deden de Buffalo's met een team, vooral bestaande uit youngsters.

11 Buffalo's die niet begonnen tegen Lille mochten nu starten. De wedstrijd begon rustig, met een eerste kans voor Gerkens die niet tegen de touwen ging. Later werd er goed redding gebracht op een afstandsschot van Gavriel.

Uiteindelijk kon Essevee toch op voorsprong komen. Nyssen trapte het leer binnen op aangeven van Rommens. Nadien kansen langs beide kanten, drie voor Samoise en Vossen die hard op doel trapte, mar Schmidt bracht redding.

Vijf minuten na de rust kon Traoré voorgeven tot bij Erenbjerg die er 0-2 van maakte. Beide ploegen hadden het nadien wat moeilijk, mede dankzij de temperatuur. Uiteindelijk bleef de 0-2 tot aan het einde op het bord staan.

KAA Gent begint in de Jupiler Pro League op het veld van KV Kortrijk. Zulte Waregem neemt het op 18 augustus thuis op tegen Lierse K.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties