Zo gaat het plots heel snel: Na Club Brugge en KAA Gent meldt nu ook derde Belgische topclub zich voor goudhaantje van STVV

Zo gaat het plots heel snel: Na Club Brugge en KAA Gent meldt nu ook derde Belgische topclub zich voor goudhaantje van STVV
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Mathias Delorge kan op enorm veel interesse rekenen. Maar liefst drie clubs uit de Jupiler Pro League zouden geïnteresseerd zijn.

STVV speelde al heel wat talent kwijt deze zomer, en Mathias Delorge lijkt nu ook een transfer te gaan versieren. Het jonge talent kan op heel wat interesse rekenen.

Mathias Delorgen heeft zich in de kijker gespeeld vorig seizoen, dat is duidelijk. De middenvelder kon eerst op interesse rekenen van Venezia en Stade Brestois.

Er was een akkoord op clubniveau met Venezia terwijl Stade Brestois de speler probeert te overhalen. Maar volgens Het Belang van Limburg heeft Delorge zelf niet veel zin in een buitenlands avontuur.

Daarom zijn Belgische topclubs nu volop bezig met het dossier. Eerst kwam Sacha Tavolieri met het nieuws dat KAA Gent en Club Brugge opties zouden zijn voor de speler.

Nu meldt HBvL dat ook KRC Genk hem er graag bij zou hebben. Daar kan hij weer samen spelen met Jarne Steuckers en Matte Smets, die ook al naar Racing Genk trokken. De krant weet wel dat de interesse van KAA Gent momenteel concreter is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties