Carl Hoefkens wil aanvaller wegsnoepen bij Club Brugge, speler laat zich zéér duidelijk uit over persoonlijke ambitie

Carl Hoefkens wil aanvaller wegsnoepen bij Club Brugge, speler laat zich zéér duidelijk uit over persoonlijke ambitie

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge gaat als kampioen het nieuwe seizoen in en zal daarin ook in de Champions League aantreden. Een brede kern is dan zeker op zijn plaats, maar toch moet er mogelijk een oplossing gezocht worden voor sommige spelers. Na de Supercup werd er alvast wat gesproken over mogelijke transfers.

Vooraan is het namelijk echt wel drummen als we de selectie van dit moment even onder de loep nemen. Hayen beschikt over zes basisspelers, waaronder Nilsson en Jutglà voorin, Tzolis en Nusa op links, en Skov Olsen en Skoras op rechts.

Offensief gezien lijkt Club Brugge dus goed voorbereid op de start van de competitie, met een sterke selectie die diepte biedt. Naast de basisspelers zijn er nog Talbi, Vermant, Barbéra en Zinckernagel als alternatieven.

Romeo Vermant
© photonews

Veel van die jongens kijken beter uit naar een andere club. Voor Romeo Vermant zou een nieuwe uitleenbeurt een optie kunnen zijn. Vorig jaar deed hij het prima bij KVC Westerlo op huurbasis, in de Supercup kreeg hij wel een kans.

Knokken voor statuut

Meer zelfs: de aanvaller wist zelfs een knappe pass te geven die leidde tot het Brugse doelpunt tegen Union SG, al was dat niet voldoende om uiteindelijk een prijsje te pakken. Zelf wil hij - ondanks nadrukkelijke interesse van NAC Breda, de club van gewezen Club-coach Carl Hoefkens.

Een nieuwe uitleenbeurt ziet Vermant (voorlopig) echter nog niet zitten. "Mijn toekomst ligt in Brugge", is hij duidelijk in een reactie na de wedstrijd tegen Union SG. "Ik wil de eerste wissel worden. Makkelijk zal het niet worden, maar ik ga ervoor knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties