Genk, Club Brugge en vooral Gent mogen dromen: 'JPL-revelatie hakt alvast één knoop door'

Genk, Club Brugge en vooral Gent mogen dromen: 'JPL-revelatie hakt alvast één knoop door'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Plots gaat het heel snel bij STVV. Drie Belgische clubs willen er Mathias Delorge komen wegkapen, terwijl er ook buitenlandse teams achter hem aanzitten. De knoop zou inmiddels al een deeltje zijn doorgehakt.

STVV speelde al heel wat talent kwijt deze zomer en Mathias Delorge lijkt nu ook een transfer te gaan versieren. Het jonge talent kan op heel wat interesse rekenen, met daarbij onder meer drie Belgische teams die hem willen.

Zowel Gent, Club Brugge als KRC Genk zien wel heil in de komst van de jong Belgische middenvelder. Genk plukte met coach Fink en verder Smets en Steuckers al heel wat talent weg op Stayen, ook Club en Gent blijven geïnteresseerd.

Er was ook buitenlandse interesse van onder meer Venezia en Stade Brestois, maar Delorge zelf zou een transfer naar het buitenland niet zien zitten. Dat is nu ook nog een keertje extra bevestigd vanuit de entourage.

België is de meest waarschijnljike bestemming

Die entourage ziet een tussenstap in eigen land als meer waarschijnlijke optie. Dat is ondertussen ook door Sacha Tavolieri bevestigd. En dus lijken de drie Belgische teams op dit moment een streepje voor te hebben.

KAA Gent leek het dichtst bij de handtekening van Delorge te staan, maar het dossier zal de volgende dagen mogelijk nog een andere wending krijgen. We houden u dan ook graag verder op de hoogte in deze zaak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties