Supporters Club Brugge hebben er nu al genoeg van: "Wraken die clown"

Supporters Club Brugge hebben er nu al genoeg van: "Wraken die clown"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de Supercup is het seizoen in België officieel begonnen. Club Brugge nam het op Jan Breydel op als landskampioen tegen bekerwinnaar Union SG. En ook in het nieuwe seizoen lijken arbitrage en VAR wel degelijk hun rol gaan spelen.

In de wedstrijd tussen Club Brugge en Union SG was er meteen heel wat te doen over de strafschop die de Brusselaars kregen en waardoor Union SG dankzij Puertas op voorsprong kwam. Want was dat wel een elfmeter waard?

Romero maakte de fout op Kabangu en de bal ging op de stip. De VAR bekeek de zaak zeer lang, maar besliste uiteindelijk om niet tussen te komen. En dus kon Union SG daardoor ook meteen op voorsprong komen. En dus kwam er meteen heel wat reactie op de zaak.

Bodycam, maar geen Europees niveau?

Maar er is nog heel wat meer kritiek gekomen tijdens de wedstrijd. Bram Van Driessche had weliswaar een bodycam aan, maar schoot volgens de supporters van Club Brugge wel meermaals te kort in hoe hij de wedstrijd floot.

Zeker een aantal fouten van spelers van Union SG waren er volgens de fans van blauw-zwart te veel aan. Zo zouden er meer gele kaarten moeten zijn uitgedeeld en hadden er zelfs rode kaarten kunnen vallen voor Brusselaars.

Al zijn er ook kritische geesten die kritiek geven op de kritiek van Club Brugge:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties