'Standard wil bekende aanvaller uit Jupiler Pro League binnenhalen'

'Standard wil bekende aanvaller uit Jupiler Pro League binnenhalen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Standard heeft een bod gedaan bij RWDM op Makthtar Gueye. Net als voor Ilay Camara vingen de Rouches echter bot.

Standard is op zoek naar de nodige versterking. Omdat RWDM degradeert naar de Challenger Pro League hopen de Rouches er om hun slag te slaan. Eerder werd al geprobeerd om Ilay Camara aan te trekken.

Standard heeft, zo schrijft Le Soir, echter ook een poging ondernomen om nog een andere speler van RWDM binnen te halen, met name aanvaller Makhtar Gueye.

Met het vertrek van Wilfried Kanga, Kelvin Yeboah en Noah Ohio is offensieve versterking meer dan welgekomen. Standard zou een uitleenbeurt, met een aankoopoptie van twee miljoen euro, voorgesteld hebben.

RWDM wil Gueye niet uitlenen aan Standard

De Brusselaars, die vorige zomer toch drie miljoen hebben betaald om de Senegalees van Oostende aan te trekken, hebben het voorstel afgewezen. Ze willen alleen praten over een definitieve transfer, maar dat is momenteel niet mogelijk voor Standard.

De Luikenaars zullen dus moeten blijven zoeken naar aanvallende versterking. Grejohn Kyei heeft het team al versterkt, maar Lebo Mothiba kwam uiteindelijk niet naar Sclessin vanwege een meningsverschillen over het salaris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties