Hoeness fluit Kompany terug: "Bayern München heeft géén geldschieter om geld te blijven uitgeven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Hoeness fluit Kompany terug: "Bayern München heeft géén geldschieter om geld te blijven uitgeven"
Foto: © photonews
Word fan van Bayern München! 585

Vincent Kompany liet het geld de voorbije weken duchtig rollen. De coach van Bayern München heeft nog enkele namen op zijn verlanglijstje staan. Uli Hoeness trapt echter op de rem.

Bayern München gaf tijdens deze zomermercato al 150 miljoen euro uit. Vincent Kompany mocht Hiroki Ito, Eric Dier, João Palhinha, Bryan Zaragoza; Michael Olise en Nestory Irankunda al verwelkomen.

Maar de verlanglijst van de Belgische coach is nog niét afgevinkt. Vooral de transferdossiers van Xavi Simons en Désiré Doué wil Kompany de komende weken héél graag afgerond zien.

Uli Hoeness
© Photonews

"Maar er komt sowieso géén speler meer bij vooraleer er spelers vertrekken", gaat Uli Hoeness (erevoorzitter van Der Rekordmeister, nvdr.) op de rem staan. "Bayern heeft geen geldschieter die ervoor zorgt dat we de centen kunnen blijven uitgeven."

Welke spelers zullen nog vertrekken bij Bayern München?

Het is overigens ook de bedoeling dat er enkele vertrekkers de kas spijzen. Matthijs de Ligt geniet de concrete belangstelling van Manchester United, terwijl Alphonso Davies zijn aflopende contract weigert te verlengen. Bayern München hoopt deze zomer dan ook een akkoord te vinden met Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties