Je houdt het niet voor mogelijk: 'Didier Lamkel Zé keert terug naar de Jupiler Pro League'

Je houdt het niet voor mogelijk: 'Didier Lamkel Zé keert terug naar de Jupiler Pro League'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen kleurrijker figuur die de voorbije jaren in het Belgisch voetbal passeerde dan Didier Lamkel Zé. En hij zou de komende dagen terug naar België komen.

Didier Lamkel Zé maakte de voorbije jaren enkele passages in de Jupiler Pro League, al werd over hem vaak over extrasportieve zaken gesproken, waarbij de Kameroener vooral negatief in beeld kwam.

Toch blijft het een goede voetballer, al gaat het vaak in het hoofd verkeerd. Tijdens de tweede helft van het voorbije seizoen werd hij door Hatayspor uitgeleend aan Metz, maar de aankoopoptie in de deal werd niet gelicht.

De Kameroener zit momenteel zonder club. Volgens Africafoot zou Lamkel Zé op heel wat interesse kunnen rekenen uit Azië én… de Jupiler Pro League.

Contract voor twee seizoenen

Het zou Standard Luik zijn dat de ex-speler van Royal Antwerp FC en KV Kortrijk zou willen binnenhalen voor het komende seizoen. Er zou een contract voor twee seizoenen voor de Kameroener klaarliggen op Sclessin.

Lamkel Zé zou geen interesse hebben in een deal met een exotische club, maar openstaan voor aanbiedingen uit België, Frankrijk en Rusland is te horen bij zijn zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties