🎥 Eerste voetbalmatch op Olympische Spelen eindigt in totale chaos... en met VAR in hoofdrol

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Op de Olympische Spelen is het voetbaltoernooi al van start gegaan. De openingsmatch tussen Argentinië en Marokko draaide uit op pure chaos.

Marokko kwam op slag van rust op assist van El Khannouss op voorsprong. Vanop de stip, vlak na de pauze, wist Marokko de score te verdubbelen.

Argentinië scoorde de aansluitingstreffer en ging in de 16 minuten extra tijd alsnog op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook in minuut 106, maar toen werd het absolute chaos na de 2-2.

Meegereisde fans van Marokko konden niet leven met de gelijkmaker en bestormden het veld. Er werden bommetjes gegooid naar de spelers van Argentinië.

De wedstrijd werd gestaakt en niet afgefloten. Opvallend was dat de scheidsrechter na de onderbreking een VAR-check liet uitvoeren.

Het tweede doelpunt van Argentinië werd afgekeurd voor buitenspel. In een leeg stadion werd nog 3 minuten verder gespeeld, maar Marokko won met 2-1.