Anderlecht-fans zijn vorig seizoen nog niet vergeten: "Het geduld met Riemer zal dan snel op zijn"

Anderlecht-fans zijn vorig seizoen nog niet vergeten: "Het geduld met Riemer zal dan snel op zijn"
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4195

Vrijdag gaat de Jupiler Pro League opnieuw van start. Het is uitkijken hoe sterk RSC Anderlecht voor de dag komt.

RSC Anderlecht start de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd op zaterdag tegen STVV. Het wordt het jaar om te bevestigen, maar gemakkelijk wordt dat zeker niet.

Paarswit liet vorig jaar een unieke kans op een nieuwe landstitel liggen. “Ik denk niet dat ze er het komende jaar zo dichtbij gaan zijn als vorig seizoen”, zegt Jacky Mathijssen in Het Belang van Limburg.

Hij is ervan overtuigd dat Anderlecht de Champions' Play-offs zal halen, maar een uitdager voor de titel zijn ze volgens hem niet. “Op dat vlak plaats ik hen onder Genk en Union en naast AA Gent en Antwerp.”

Anderlecht heeft nog veel huiswerk

Anderlecht heeft immers nog heel wat werk op de transfermarkt om Schmeichel, Debast, Augustinsson en Delaney te vervangen. “Vorig seizoen werd het matige tot slechte voetbal getolereerd omdat ze tot op de voorlaatste speeldag mee aan het strijden waren voor de titel”, vult Stef Wijnants aan.

Nu verwacht het publiek aantrekkelijk voetbal te zien. De afloop van vorig seizoen zou trainer Brian Riemer wel eens dit seizoen aangerekend kunnen worden.

“De ontknoping van vorig seizoen zal nog door de hoofden van de Anderlecht-fans spoken”, besluit Thomas Chatelle. “Als de competitiestart tegenvalt, zal hun geduld met Riemer snel op zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties