Méér interesse dan verwacht: 'Niet alleen Juventus, maar ook enkele Engelse clubs zijn concreet voor Saelemaekers'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Méér interesse dan verwacht: 'Niet alleen Juventus, maar ook enkele Engelse clubs zijn concreet voor Saelemaekers'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

AC Milan zal nog een aardige cent verdienen aan Alexis Saelemaekers. De Italiaanse topclub wil de Rode Duivel van de hand doen. En er is véél méér interesse dan verwacht.

We schreven eerder al dat Juventus FC en Leicester City zich bij AC Milan gemeld hebben voor Alexis Saelemaekers. CalcioMercato weet dat er echter meer gegadigden zijn.

Inmiddels hebben ook Fulham FC, West Ham United en Nottingham Forest zich concreet gemeld om te praten over een transfer. Saelemaekers heeft geen toekomst meer bij Milan.

Saelemaekers Alexis
© photonews

Al wil dat niet zeggen dat I Rossoneri solden gaan houden. Transfermarkt schat de marktwaarde van Saelemaekers op twaalf miljoen euro, maar Milan mikt op twintig miljoen euro. Voor de volledigheid: de Italianen betaalden destijds in totaal elf miljoen euro (huurprijs en transfersom, nvdr.) aan RSC Anderlecht.

De interesse van de Engelse clubs is alvast goed nieuws voor Milan. Op die manier kan de prijs omhoog geduwd worden. Al moet het gezegd: momenteel is er geen enkele club bereid om ook effectief twintig miljoen euro op te hoesten.

Waar speelt Alexis Saelemaekers volgend seizoen?

De voorkeur van Saelemaekers zelf ligt bij een transfer naar Juventus. De 25-jarige flankspeler kan bij De Oude Dame herenigd worden met Thiago Motta. Vorig seizoen speelde de Rode Duivel zich helemaal in de kijker onder de Italiaanse coach bij Bologna FC 1909.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties