Coach Timmy Simons laat zich uit over transferplannen van KVC Westerlo

Coach Timmy Simons laat zich uit over transferplannen van KVC Westerlo
Foto: © photonews
Word fan van Westerlo! 409

KVC Westerlo begint zondag aan de competitie met een wedstrijd tegen Cercle Brugge. Het doel van coach Timmy Simons voor de komende weken is vooral om de groep samen te houden.

KVC Westerlo huurde en verhuurde al enkele spelers. Een paar vertrokken ook transfervrij, maar het bleef nog best rustig tot nu in de Kempen.

Coach Timmy Simons wil dat vooral zo houden. "Als zich een opportuniteit voordoet, moeten we klaar zijn. Bij de start van de voorbereiding hadden we een grote kern. Ik kon niet iedereen minuten garanderen", vertelde hij bij Gazet van Antwerpen.

"Bepaalde spelers wilden andere oorden opzoeken om meer aan spelen toe te komen. Dat gebeurde in onderling overleg. Zij die gebleven zijn, zullen voor hun plaats moeten vechten. Ik hoop wel dat nu niemand meer vertrekt."

"Maar als er een niet te weigeren bod komt, zal Westerlo ongetwijfeld een afweging moeten maken. In het voetbal geldt de wet van de sterkste."

Simons noemt ook twee namen van spelers die ongetwijfeld interesse genieten van andere ploegen. "Dat spelers als Reynolds en Madsen interesse opwekken van andere clubs, is niet te vermijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties