'KRC Genk blijft niet bij de pakken zitten na mislopen Delorge en heeft hypertalent op het oog'

'KRC Genk blijft niet bij de pakken zitten na mislopen Delorge en heeft hypertalent op het oog'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KRC Genk was een van de ploegen die wel wat zag in Mathias Delorge, maar die koos uiteindelijk voor KAA Gent. En dus moeten ze bij de Limburgers het geweer van schouder gaan veranderen. Dat lijkt nu ook gelukt.

Nikolas Sattlberger zou wel eens de nieuwe middenvelder van KRC Genk kunnen worden. Dat laat alvast Het Laatste Nieuws weten. De 20-jarige jongeling staat te boek als een hypertalent en komt momenteel uit voor Rapid Wenen.

De Oostenrijkse middenvelder speelde afgelopen seizoen een heel erg goede jaargang in Wenen en heeft zo de aandacht weten op te eisen van heel wat clubs. Daarbij zit dus ook KRC Genk, dat heel graag een middenvelder in huis wil halen.

Fink Thorsten
© photonews

De 20-jarige speler zou momenteel ziek zijn, al kan dat ook over een geval van transferitis gaan. Volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde ondertussen anderhalf miljoen euro, al zou hij nog meer geld kunnen opbrengen.

Diverse clubs achter hem aan

Afgelopen seizoen speelde de Oostenrijkse middenvelder Nikolas Sattlberger niet minder dan 38 wedstrijden voor Rapid Wenen. Als verdedigende middenvelder wierp hij zich daardoor op tot een grote sterkhouder.

Coach Fink gaf al aan er nog heel graag een middenvelder bij te willen en lijkt nu dus beet te gaan hebben. Toch zijn er ook kapers op de kust voor de jongeling, want ook Duitse en Italiaanse clubs zitten achter hem aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties