Axel Witsel en Arthur Vermeeren winnen met Atletico Madrid pas na strafschoppen van een team uit de Spaanse vierde divisie

Word fan van Atlético Madrid! 339

Axel Witsel en Arthur Vermeeren stonden in de basis bij Atlético Madrid in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Numancia. De twee Rode Duivels speelden één helft.

Atlético Madrid speelde zijn eerste oefenwedstrijd zaterdag tegen Numancia, een team uit de Spaanse vierde divisie.

Diego Simeone kon rekenen op verschillende basisspelers, maar ook op veel jonge spelers uit de jeugdacademie.

Goed nieuws in ieder geval voor de Rode Duivels: zowel Axel Witsel als Arthur Vermeeren stonden in de basis.

Na de eerste helft, die eindigde in een gelijke stand, (1-1), behoorden beide Belgen tot de tien spelers die werden vervangen door Simeone bij de rust. Er werden geen doelpunten gescoord in de tweede helft, maar Atlético won de wedstrijd uiteindelijk na strafschoppen.

Een logische rotatie voor Axel Witsel, maar bemoedigend voor Arthur Vermeeren, die zijn trainer probeert te overtuigen hem een basisplaats te geven.