Nog een mooie zet: 'Standard heeft zijn nieuwe middenvelder gevonden'

Nog een mooie zet: 'Standard heeft zijn nieuwe middenvelder gevonden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Standard staat op het punt om de vervanger voor Isaac Price, die op weg is naar de uitgang, te verwelkomen. Het gaat om een Griekse international.

Ivan Leko en de directie van Standard werken hard om een competitieve kern samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Dat terwijl de club niet veel budget heeft en nog steeds in een lastige situatie zit.

Er werden al verschillende nieuwe gezichten verwelkomd, zoals Boli Bolingoli, de Kroaten Marko Bulat en Bosko Sutalo en de Fransman Grejohn Kyei.

Maar er is ook een belangrijke speler op weg naar de uitgang. Isaac Price zou Standard kunnen verlaten. Leko zal dus een middenvelder nodig hebben en volgens Sudpresse zou hij die gevonden hebben in Portugal bij Sporting CP.  Sotiris Alexandropoulos (22 jaar) staat dicht bij een overstap naar de Rouches.

Alexandropoulos is een box-to-box middenvelder die werd opgeleid bij Panathinaikos en in 2022 naar Sporting CP trok. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Olympiakos, waar hij 31 wedstrijden speelde en 3 doelpunten maakte.

Hij zou uitgeleend kunnen worden met een aankoopoptie (zijn waarde wordt geschat op 3 miljoen euro) voor het komende seizoen. Zo kan hij het Luikse middenveld versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties