Wat een naam! 'Jesper Fredberg broedt op Deense toptransfer voor RSC Anderlecht'

Wat een naam! 'Jesper Fredberg broedt op Deense toptransfer voor RSC Anderlecht'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De transferzomer van RSC Anderlecht moet nog losbarsten. Jesper Fredberg broedt alvast op een gigantische stunttransfer.

Anderlecht bleef voorlopig bijzonder rustig op de transfermarkt, maar daar moet snel verandering in komen. Volgens Het Nieuwsblad wil Fredberg uitpakken met een gigantische stunt.

De krant meldt dat Anderlecht wil uitpakken met de komst van niemand minder dan Christian Eriksen, de Deense spelmaker van Manchester United.

Dennis Praet staat al een tijdje op het lijstje van Fredberg, maar Eriksen is nog een ander paar mouwen. Hij zou een absolute toptransfer zijn, net als Fredberg vorig jaar Kasper Schmeichel naar het Lotto Park haalde.

Volgens de krant is Anderlecht niet kansloos, maar kan het dossier wel nog enkele weken aanslepen. Eriksen besliste nog niet of hij bij Man United wil blijven. Hij ligt er nog één seizoen onder contract.

De Deense connectie zou van pas komen. Ook met trainer Brian Riemer zou Eriksen bijzonder close zijn. Na zijn hartaanval op het EK van 2020 en het plaatsen van zijn defibrillator speelde Eriksen bij Brentford, waar Riemer assistent was.

Het zou gaan om een uitleenbeurt met een verplichte aankoopoptie. Of dat financieel haalbaar is voor Anderlecht valt nog af te wachten, al zou de komst van Eriksen wel invloed hebben op andere transfers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties