De nachtmerrie gaat verder: Nicolas Raskin opnieuw geblesseerd bij de Rangers

De nachtmerrie gaat verder: Nicolas Raskin opnieuw geblesseerd bij de Rangers
Foto: © photonews
Word fan van Rangers FC! 44

Nicolas Raskin is opnieuw geblesseerd bij Glasgow Rangers. Hierdoor zal hij het begin van het seizoen missen.

Vorig seizoen bleef Nicolas Raskin vaak aan de kant door blessures. Aan het begin van Philippe Clements tijdperk als coach was hij een basisspeler, maar toen verdween hij twee maanden lang uit het team en slaagde er niet in om zijn basisplaats terug te veroveren bij zijn terugkeer.

De Luikenaar hoopte met een schone lei te beginnen in het tussenseizoen, maar het noodlot sloeg opnieuw toe. Raskin was afwezig tijdens de spectaculaire gelijkspel van de Rangers tegen Union Berlijn gisteravond (4-4).

Ook de wedstrijden ervoor was Raskin niet van de partij. De 23-jarige Belg raakte geblesseerd vlak voor de rust na een hard duel met Branco van den Boomen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ajax op 13 juli.

Raskin opnieuw aan de zijlijn

De Schotse pers meldt dat hij toen het veld moest verlaten op krukken. Philippe Clement vreesde meteen het ergste maar wachtte op medische tests voordat hij commentaar gaf over zijn speler.

Volgens de Belgische coach zal Nicolas Raskin zes weken afwezig zijn en daardoor het begin van het seizoen van zijn team missen, zo klinkt het in de Schotse pers. Clement tempert echter de situatie door te zeggen dat hij op erger had gerekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties