'Drukke onderhandelingen: Dit bedrag wil Club Brugge voor Oneydika'

'Drukke onderhandelingen: Dit bedrag wil Club Brugge voor Oneydika'
Word fan van Club Brugge! 5783

Raphael Onyedika speelde vrijdag een helft mee met Club Brugge. Toch kijkt blauwzwart hard voor een vertrek van de Nigeriaan.

Club Brugge werkt aan een transfer van Raphael Onyedika. De 23-jarige middenvelder mag van de clubleiding andere oorden opzoeken na een passage van twee jaar.

Volgens Het Nieuwsblad lopen er momenteel onderhandelingen met ploegen uit de Premier League, maar ook uit Saoedi-Arabië zou er de nodige interesse zijn.

De Nigeriaan lijkt na twee seizoenen bij Club Brugge klaar voor een nieuwe uitdaging, ook al ligt hij nog onder contract in het Jan Breydelstadion tot midden 2027.

Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Onyedika 10 miljoen euro waard, maar er circuleren bedragen van 20 miljoen euro. De kans dat Club Brugge dat kan opstrijken lijkt echter klein.

Het Nieuwsblad houdt het op een bedrag tussen 15 en 20 miljoen euro. Onyedika speelde afgelopen weekend mee met Club Brugge tegen KV Mechelen. Bij de rust werd hij vervangen door Nicky Hayen.

Club Brugge zal de Nigeriaan niet zomaar laten vertrekken. In de zomer van 2022 betaalde blauwzwart zelf 9,5 miljoen euro voor de middenvelder aan het Deense Midtjylland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties