Zaakwaarnemer van absoluut goudhaantje kondigt vertrek aan én wijst met beschuldigende vinger naar Dortmund

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Zaakwaarnemer van absoluut goudhaantje kondigt vertrek aan én wijst met beschuldigende vinger naar Dortmund
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Borussia Dortmund dreigt één van de grootste talenten te verliezen. Youssoufa Moukoko heeft zijn vertrekwens kenbaar gemaakt. "En dat is helemaal de eigen schuld van de club", klinkt het bij zijn zaakwaarnemer.

Youssoufa Moukoko doorliep de jeugdreeksen bij Borussia Dortmund en zette er in 2020 zijn krabbel onder een eerste profcontract. Gelb und Schwarz was alleszins héél tevreden. De Duitsers troefden quasi elke Europese grootmacht af.

"Er zijn heel veel beloftes gemaakt bij de onderhandelingen van dat contract", doet Patrick Williams een boekje open tegenover Fabrizio Romano. "Maar uiteindelijk is er helemaal niets van waargemaakt."

De zaakwaarnemer van de 19-jarige Moukoko wijst dan ook met beschuldigende vinger richting Dortmund. "Moukoko heeft een enorm potentieel, maar hij krijgt de kans niet om het te laten zien. Vorig seizoen was hij goed voor vijf doelpunten in amper 613 minuten. Dat zegt toch alles?"

"Youssoufa had destijds tal van aanbiedingen uit Engeland, Spanje en Frankrijk", besluit Williams. "Hij had toen ook voor het geld kunnen kiezen, maar deed dat bewust niet. Het is dan ook jammer dat Dortmund de beloftes niét is nagekomen."

Waar ligt de toekomst van Youssoufa Moukoko?

De voorbije weken hebben Newcastle United, Chelsea FC, Tottenham Hotspur en FC Barcelona al geïnformeerd naar de voorwaarden van Moukoko. Het contract van de tweevoudig Duits international wordt geschat op 22 miljoen euro. Hij gaat bovendien zijn laatste contractjaar in.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties