🎥 OFFICIEEL Emin Bayram sluit stevige deal met Westerlo

🎥 OFFICIEEL Emin Bayram sluit stevige deal met Westerlo
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo is erin geslaagd Emin Bayram aan boord te houden. Hij sluit een jarenlange deal met de club.

Emin Bayram heeft een langlopend contract getekend bij Westerlo. “Nog vier jaar in het geel en blauw voor Emin Bayram. De lange Turkse verdediger tekende een contract tot 2028 in 't Kuipje”, laat de club trots weten.

“Met Emin Bayram keert een geliefde speler terug naar de Kempen. De Turkse jeugdinternational maakte vorig seizoen veel indruk in 't Kuipje als uitlener van de Turkse topclub Galatasaray.”

In 23 wedstrijden bewees hij niet alleen een betrouwbare en solide verdediger te zijn, maar vulde hij zijn statistieken ook aan met één doelpunt en twee assists.

Deze prestaties trokken natuurlijk de interesse van veel clubs, maar Bayram koos ervoor om zijn verblijf in de Kempen te verlengen, waar hij de komende vier seizoenen zal bijdragen aan de ontwikkeling van de verdere sportieve ambities van de club.

“Welkom terug in 't Kuipje, Emin, en veel succes!”, klinkt het nog. Opvallend toch, want ook Anderlecht en Club Brugge wilden Bayram binnenhalen, maar het bleef uiteindelijk Westerlo.

Westerlo betaalt 4 miljoen euro voor Bayram. Galatasaray krijgt ook maar liefst 50 procent op de doorverkoop van de speler. In de deal zit ook een terugkoopoptie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties