Zo blijft de soap duren: 'Anderlecht kan plots profiteren van mislukte transfer van... KAA Gent'

Zo blijft de soap duren: 'Anderlecht kan plots profiteren van mislukte transfer van... KAA Gent'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimé Omgba naar KAA Gent leek in kannen en kruiken. Tot er zich plots plots een probleem voordeed tijdens de medische tests. Gaat Anderlecht er straks wel mee lopen?

Anderlecht zou plots een zeer verrassende zet kunnen doen met Aimé Omgba. De 21-jarige aanvallende middenvelder wordt al wekenlang genoemd bij KAA Gent. Zijn club NAC Breda blokkeerde de transfer eerst, maar de situatie leek opgelost te zijn.

De twee clubs hadden een akkoord bereikt over een transfer, maar het werd opnieuw moeilijk toen de speler zijn medische keuring onderging.

De onderzoeken hebben namelijk een fysiek probleem aan het licht gebracht. Dat probleem kon opgelost worden met een operatie. Geen probleem voor de Buffalo's, al stelden ze wel een kleine aanpassing aan het contract voor. De transfersom van 2,87 miljoen euro zou behouden blijven, maar de betalingstermijnen werden gespreid over de termijn van de revalidatie.

En daar konden ze bij NAC echt niet mee om. Zij besloten om de onderhandelingen meteen stop te zetten, waar Omgba natuurlijk ook niet blij van werd. Hij stuurde zijn kat al naar de training.

Zo wil hij alsnog een transfer forceren, al liet NAC al verstaan dat het niet naar Gent zal zijn. Volgens Het Nieuwsblad is Anderlecht nog steeds geïnteresseerd in hem. Afgelopen winter wilde paars-wit Omgba al binnenhengelen, maar dat gebeurde toen niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties