Gert Verheyen doet al gewaagde voorspellingen voor dit seizoen en zegt onder meer wie de Gouden Schoen zal winnen

Gert Verheyen doet al gewaagde voorspellingen voor dit seizoen en zegt onder meer wie de Gouden Schoen zal winnen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe voetbalseizoen is afgelopen weekend van start gegaan in België. Gert Verheyen waagde zich aan enkele voorspellingen.

De Jupiler Pro League begon redelijk rustig, met veel gelijke spelen. Heel wat clubs moeten ook nog goed bouwen aan hun kern, maar toch deed Gert Verheyen bij DAZN alvast wat voorspellingen voor dit seizoen.

Zo verwacht hij dat Gustaf Nilsson de topschutter zal worden. De spits werd deze zomer door Club Brugge weggeplukt bij Union SG. Als assistenkoning duidt hij Anders Dreyer van Anderlecht aan.

De grootste verrassing van de competitie wordt volgens Verheyen toch Tjaronn Chery, de aanvallende middenvelder van 36 die deze zomer bij Antwerp tekende.

Als er gevraagd wordt wie de Gouden Schoen wint is hij zeer duidelijk: Jan Vertonghen. Westerlo wordt volgens hem de 'Dark Horse' van de competitie. Zij begonnen alvast met een mooie 3-0 overwinning tegen Cercle Brugge.

Timmy Simons wordt volgens hem coach van het jaar en Konstantinos Karetsas de youngster van het jaar. De beste transfer is voor hem Gustaf Nilsson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties