Goed nieuws voor STVV met oog op wedstrijd tegen Charleroi

Goed nieuws voor STVV met oog op wedstrijd tegen Charleroi
Foto: © photonews
Word fan van STVV! 477

Bij STVV ontbraken er voor de wedstrijd tegen Anderlecht nog enkele belangrijke spelers. Nu zullen die wel weer aanwezig zijn.

STVV zag deze zomer een groot deel van haar basisploeg van afgelopen seizoen vertrekken. De club is aan het zoeken naar vervangers, en heeft er al een paar gevonden.

Onder hen ook Japans international Shogo Taniguchi. Hij kwam over van Al-Rayyan in Qatar. De centrale verdediger ondervond echter wel wat moeilijkheden om alles af te ronden.

Volgens Het Belang van Limburg moest de speler helemaal terugvliegen naar Qatar, zodat daar een contract bestempeld kon worden. Ondertussen is dat ook achter de rug.

Daarom kan Taniguchi nu tegen Charleroi gewoon spelen. Woensdag vliegt de speler, met het document, terug naar België. Hij kan dan ook pas aansluiten bij de groep. Daarom lijkt het er wel niet op dat hij in de basis zal staan.

Jules Bieghs en Wolke Janssens hadden last van lichte blessures, maar deden volgens HBvL wel met alle trainingsoefeningen mee op dinsdag. Zij zullen ook kunnen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties