Vlaams koppel verontwaardigd als ze Eddy Snelders bezig zien in Spanje

Vlaams koppel verontwaardigd als ze Eddy Snelders bezig zien in Spanje

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een Vlaams koppel heeft Eddy Snelders gespot in Spanje. Ze schrokken nogal toen ze de gevallen voetbalcommentator bezig zagen.

Eddy Snelders is beschuldigd van voyeurisme. De voetbalcommentator en analist verloor zijn job bij Sporza en zijn vrouw trok bij hem weg door de feiten.

Zijn advocate liet eerder weten dat Snelders op het punt stond uit het leven te stappen. Het was een gebroken man, die tot schuldinzicht kwam en mentaal helemaal aan de grond zat, zo vertelde ze.

Een Vlaams koppel zag Snelders, ondertussen met baard, op een terras aan de Paseo Explanada de España in Alicante. Ze belden prompt met Dag Allemaal.

“Het is Eddy Snelders, enigszins gecamoufleerd met een baard, genietend van een wijntje én van vrouwelijk gezelschap. De twee eten gezellig iets samen, wrijven over elkaars handen, klinken op hun geluk. Duidelijk een innig tafereel”, schrijft het weekblad.

De toeristen waren niet goed van wat ze gezien hadden. Snelders mag op vakantie, zo bevestigt zijn advocate, maar de twee Vlamingen hadden het moeilijk met het feit dat Snelders daar leeft als een God in Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties