Zeno Debast krijgt leuk nieuws te horen in Portugal: "Alles wijst erop"

Zeno Debast krijgt leuk nieuws te horen in Portugal: "Alles wijst erop"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Zeno Debast maakt een goede indruk tijdens de voorbereiding van Sporting Lissabon. Volgens een lokale volger zou de Rode Duivel dit seizoen een vaste waarde moeten zijn in het centrum van de verdediging.

Net na het EK 2024 werd Zeno Debast officieel bij Sporting CP gepresenteerd. Anderlecht heeft ongeveer 15 miljoen euro overgehouden aan de deal.

Tijdens de voorbereiding maakt de jonge Rode Duivel een goede indruk. Tegen Athletic Bilbao begon hij de wedstrijd en verliet het veld pas in de 67e minuut.

Het Nieuwsblad had een interview met Bruno Fernandes. Niet de Portugese speler van Manchester United, maar de Portugese journalist die Sporting CP volgt voor het medium Record. Ook hij is overtuigd.

"Hij was heel kalm aan de bal en voetbalde intelligent. Hij weet perfect waar zijn ploegmaats rondom hem zijn. Debast moet Sporting kunnen helpen bij de opbouw, daar lijkt hij de meest aangewezen verdediger voor", vertelde hij.

Sporting zou besloten hebben om geen andere centrale verdediger aan te trekken. "Ik verwacht niet veel concurrentie voor Debast. Amorim (coach van de club n.v.d.r.) is fan van hem en heeft vooraleer de transfer rond raakte al gesprekken gevoerd met Zeno. Alles wijst erop dat hij met een basisplek aan het seizoen gaat beginnen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties