'Anderlecht gaat in de clinch met Lyon en diverse Engelse clubs voor aanvaller'

'Anderlecht gaat in de clinch met Lyon en diverse Engelse clubs voor aanvaller'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht wil zich deze zomer nog naarstig gaan versterken. In elke linie lijkt er nog wat bij te gaan moeten. Voorin is er alvast een nieuwe naam de revue gepasseerd, al zijn er heel wat kapers op de kust.

Jersurun Rak-Sakyi komt momenteel uit voor Crystal Palace, maar lijkt daar niet in de plannen te gaan voorkomen. En dus kan de jongeling worden uitgeleend door zijn ploeg, want hij ligt nog tot 2027 onder contract.

Rak-Sakyi is een jeugdproduct van Chelsea dat daarna naar Crystal Palace ging en daar hoopte te gaan doorbreken. Tot op heden is dat dus nog niet gelukt voor de 21-jarige Engelse centrale aanvaller, zoveel is duidelijk.

Heel wat teams willen daar van profiteren om hem tijdelijk in huis te halen. Daarbij uiteraard ook heel wat teams uit Engeland, want Leeds, Burnley en Sheffield United zijn bij de ploegen die op hem aan het azen zijn. 

Ook Lyon en RSC Anderlecht wil hem echter in huis halen, laat Sky Sports weten. Southampton van zijn kant zou dan weer een definitieve overeenkomst willen sluiten met Crystal Palace, al lijkt Crystal Palace daar niet van te willen weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties