Domper voor KV Kortrijk met oog op wedstrijd tegen Cercle Brugge

Domper voor KV Kortrijk met oog op wedstrijd tegen Cercle Brugge
Foto: © photonews
Word fan van KV Kortrijk! 524

Na de nederlaag op speeldag één tegen KAA Gent, neemt KV Kortrijk het op tegen Cercle Brugge. De Kerels missen enkele belangrijke pionnen.

KV Kortrijk kon afgelopen weekend net geen punten thuishouden tegen KAA Gent. Het werd 0-1 na 90 minuten. Nu mogen ze opnieuw proberen, op het veld van Cercle Brugge.

Groen-zwart heeft heel wat goed te maken in de JPL, na de 3-0 nederlaag tegen KVC Westerlo. Het won donderdag wel van Kilmarnock, wat vertrouwen gaf, maar ze hebben daar dus ook een Europese wedstrijd in de benen.

KV Kortrijk zal het in ieder geval zonder enkele spelers moeten stellen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn Gilles Dewaele, Abdoulaye Sissako, Djiby Seck en Jonathan Afolabi nog geblesseerd. Toch een domper voor KVK.

Verder is nieuwkomer Bram Lagae speelgerechtigd. Hij speelt dit seizoen op huurbasis bij de Kerels en kwam over van KAA Gent.

Voor Tomoki Takamine wordt het iets moeilijker... Zijn papierwerk zou nog niet volledig in orde zijn, al hoopt KV Kortrijk hem wel te kunnen gebruiken dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties