Na het bod van drie miljoen euro: 'Club Brugge wil Lommel aftroeven voor gouden parel'

Na het bod van drie miljoen euro: 'Club Brugge wil Lommel aftroeven voor gouden parel'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Odilon Kouassi is een echt toptalent. De youngster staat in de belangstelling van verschillende clubs en nu heeft ook Club Brugge zich klaarblijkelijk gemoeid voor de speler van het Deense Horsens.

Lommel SK heeft haar oog al eventjes laten vallen op een talent uit de Deense tweede klasse. De Limburgers zouden zelfs al een bod van meer dan drie miljoen euro hebben gedaan, maar dat werd afgewezen.

Lommel SK heeft enkele grote talenten in haar kern zitten, maar zou er liefst nog wat extra hebben. Daarvoor zijn ze in Denemarken gaan kijken. Volgens het Deense campo.dk zou Lommel een bod van meer dan 3 miljoen euro hebben gedaan op Odilon Kouassi.

Bod van drie miljoen euro was nog niet voldoende

Zijn club AC Horsens, wees het bod al snel af. Kouassi kwam dit jaar in januari bij de club aan en speelde al zes wedstrijden voor het A-elftal. De 18-jarige middenvelder maakte verder ook heel wat indruk op het Maurice Revellotoernooi.

Daar speelde hij bij de U23 van Ivoorkust mee. Het land raakte tot in de finale, maar verloor die op strafschoppen van Oekraïne. Het blijft voorlopig afwachten of Lommel nog met een hoger bod zal komen, terwijl andere clubs zich ook roeren.

Het Italiaanse Torino wil hem ook graag in huis halen, maar ook Club Brugge ziet wel wat in het toptalent. Ze zouden hem kunnen inlijven voor Club NXT, maar ook meteen met heel wat doorstroommogelijkheden naar de A-kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties