Anderlecht doet gratis koopje aan Foket: heel opvallende en mooie reden

Anderlecht doet gratis koopje aan Foket: heel opvallende en mooie reden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk. Thomas Foket is een mauve. En daar is hij zelf ook bijzonder tevreden mee, zoveel is duidelijk. De rechtsachter spreekt over een kinderdroom die uitkomt, aldus de speler zelf.

Vrijdag legde Thomas Foket met succes zijn medische tests af bij RSC Anderlecht. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij paarswit. Foket maakt de overstap van Reims, dat hem gratis liet gaan als bedanking voor bewezen diensten.

De gewezen Rode Duivel is zo na episodes bij KAA Gent en KV Oostende opnieuw in ons land. RSC Anderlecht heeft de deal ondertussen officieel bevestigd en ook via de sociale media hard in de verf gezet, zoveel is duidelijk.

Foket is een Sportingboy. 🟣⚪ pic.twitter.com/FhPuUEY1g8

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) August 3, 2024

Thomas Foket 25. 🇧🇪 pic.twitter.com/rDH3HNrLt4

— ket (@rscafrns) August 3, 2024

1700 → 1070 pic.twitter.com/Sp2yKjaE0Z

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) August 3, 2024

Thomas Foket komt dus gratis over van Reims. De Franse club heeft daar ondertussen op haar webstek meer duiding over gegeven. Het is heel mooi van Reims dat ze niet hebben aangedrongen om nog een transfersom te krijgen.

Foket lag nochtans nog onder contract bij de Fransen, maar ze wilden hem zijn kinderdroom niet in de weg staan. "We laten Thomas gratis vertrekken na mooie jaren bij ons", aldus de Franse club in een statement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties