Boskamp vreest voor KRC Genk

Boskamp vreest voor KRC Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk kreeg een mooi bod binnen op Zakaria El Ouahdi. De speler zelf hoopt dat de club zal meewerken aan een vertrek, maar zover zijn we bijlange nog niet. Johan Boskamp vreest wel het ergste.

Rechterflankspeler Zakaria El Ouahdi staat in de kijker bij Benfica. De Portugezen hebben ondertussen een bod van 8 miljoen euro neergelegd bij KRC Genk, zo is er bij verschillende bronnen te horen.

Het Belang van Limburg laat weten dat de Limburgers het bod zonder pardon van tafel geveegd hebben. De club wil de Marokkaanse speler die momenteel op de Olympische Spelen zit graag aan boord houden.

Acht miljoen euro of meer?

Enkele maanden geleden al waren er de eerste contacten tussen Benfica en El Ouahdi. Dat de Portugezen willen doordrukken worden meer en meer duidelijk, maar een deal is er nog niet. KRC Genk nam El Ouahdi nog geen jaar geleden over van RWDM. Hij ligt nog tot midden 2027 onder contract bij de Limburgers.

El Ouahdi Zakaria - Arokodare Toluwalase - El Khannouss Bilal
© photonews

El Ouahdi en zijn entourage dringen aan op een vertrek naar Benfica, maar bij KRC Genk zijn ze niet van plan hem zomaar te laten gaan. 8 miljoen is een mooi bedrag, maar Genk wil duidelijk meer. Toch wordt het moeilijk hem te houden.

KRC Genk zal hem kwijtspelen. Dat vreest alvast Johan Boskamp. "Als clubs van dat kaliber komen aankloppen en de speler zelf zijn zinnen heeft gezet op een transfer, dan wordt het heel moeilijk om hem tegen te houden”, deelt Boskamp via Het Belang van Limburg mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties