'Genk, Gent en Antwerp vissen in dezelfde vijver en mikken op aanvaller'

'Genk, Gent en Antwerp vissen in dezelfde vijver en mikken op aanvaller'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Het zou nog wel eens een heel pittige transfermercato kunnen worden. Daarbij komen de Belgische teams ook al eens in elkaars vaarwater terecht. Het is ook deze zomer niet anders, want dezelfde spelers worden veelvuldig gescout.

KAA Gent is de topfavoriet om Helio Varela in huis te halen. De 22-jarige flankspeler is momenteel actief in de Portugese competitie, maar staat in de belangstelling van heel wat teams uit binnen- en buitenland zo blijkt.

Daarbij ook drie Belgische teams volgens Sacha Tavolieri. Zowel Gent, Genk als Antwerp hebben zich namelijk geroerd voor de speler volgens de transferexpert. En de Buffalo's lijken dus in polepositie te staan voor hem.

Helio Varela is een linkerwinger die ook op de rechterflank uit de voeten kan. Daarmee kan hij bij Gent als polyvalente aanvaller worden uitgespeeld. Ook Genk en Antwerp blijven zich ondertussen wel roeren voor de speler.

Portimonense wil hem overigens ook niet zomaar laten gaan. Volgens Tavolieri willen ze een transferbedrag van minstens drie miljoen euro krijgen voor de 22-jarige man uit Kaapverdië. Hij is ook international voor zijn land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties