City Football Group wil voor nieuwe spits zorgen: 'Lommel SK komt steeds dichter bij miljoenentransfer'

City Football Group wil voor nieuwe spits zorgen: 'Lommel SK komt steeds dichter bij miljoenentransfer'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Lommel SK is op zoek naar een nieuwe spits en heeft zijn oog laten vallen op Jason van Duiven van PSV. De City Football Group wil de transfer zo snel mogelijk afronden.

Lommel SK zag spits Arthur Sales deze transferperiode al vertrekken naar Zuid-Afrika waar hij bij de Mamelodi Sundowns aan de slag is gegaan.

De Limburgers hebben dus een nieuwe spits nodig, en de City Football Group maakt daar nu dus ook werk van. Ze zouden zijn uitgekomen bij Jason van Duiven.

Er was al sprake van een bod van 2 miljoen euro, dat meteen werd afgewezen. Volgens het Eindhovens Dagblad komen alle partijen wel steeds dichter bij een transfer.

Van Duiven zou zeker zo'n drie miljoen euro moeten opleveren. Afgelopen seizoen werd hij voor een halfjaar uitgeleend aan Almere City waar hij ook ervaring in de Eredivisie kon opdoen.

Bij de Eindhovense club komt hij namelijk alleen maar uit voor Jong PSV. Daar scoorde hij in 48 wedstrijden al 21 doelpunten. De City Football Group wil de transfer zo snel mogelijk afronden, om hem daarna bij Lommel te plaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties