'Oude bekende sluit weer aan bij Lommel SK, maar club schuift heel wat volk door'

'Oude bekende sluit weer aan bij Lommel SK, maar club schuift heel wat volk door'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Lommel SK kijkt met grote ambities uit naar volgend seizoen. Er wordt dan ook hard gewerkt aan de nodige versterkingen.

Lommel SK kondigde de komst van Mohamed Salah dit weekend aan. Hij komt over van Club Brugge en tekende een contract voor de komende vijf seizoenen.

Volgens Het Belang van Limburg is de club ook rond met een oude bekende: Diego Rosa zou maandag arriveren in het Soevereinstadion. Hij kent het huis al door en door.

De Braziliaanse middenvelder begint aan zijn derde passage bij Lommel. Hij speelde er al 44 wedstrijden en scoorde daarin vijf keer. Drie jaar geleden werd hij door Manchester City bij Gremio weggeplukt voor zes miljoen euro.

De Nederlander Jason van Duiven is dan weer nog niet rond met de club. De aanvaller van Jong PSV kreeg een contract van vijf jaar met loonsverhoging voorgesteld, maar ging daar nog niet op in.

Het Engelse hoofdbestuur stuurde wel verzorger Rudi Vanden Boer. Volgens de krant werd hij zonder reden te vermelden aan de kant geschoven. Ook voor Hoofd Performance Sjoerd den Dekker, sportpsycholoog David Gibas en lifestylecoach Kamacha Robertson-Martens is er geen plaats meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties