Standard Luik is onverzettelijk en wil absoluut niet dat deze sterkhouder van Ivan Leko vertrekt

Standard Luik is onverzettelijk en wil absoluut niet dat deze sterkhouder van Ivan Leko vertrekt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Standard Luik wil Isaac Price niet laten gaan. De club zou een tweede bod van West Bromwich Albion hebben afgewezen. Ivan Leko is dan ook onverzettelijk tegenover zijn vertrek.

Standard zou nog enkele spelers kunnen verliezen voor het einde van deze transferperiode. Zo lieten ze onlangs Hayao Kawabe vertrekken, die terugkeerde naar Japan.

Een van de belangrijkste dossiers op dit moment is deze van Isaac Price. De jonge Noord-Ier had eerder laten weten dat hij de club wil verlaten.

Gevraagd naar de stand van zaken tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen Club Brugge, sprak coach Ivan Leko als volgt: "Ik denk dat hij bij de juiste club zit en in de juiste competitie. Het zou misschien beter voor hem zijn om zes maanden of een jaar te wachten voordat hij vertrekt"

Isaac Price zou Standard niet moeten verlaten

Price staat in de belangstelling van West Bromwich Albion, dat al een bod had uitgebracht bij Standard. De clubleiding zou nu een tweede bod hebben afgewezen, dat als belachelijk wordt beschouwd door de club, meldt Sudinfo.

Het is duidelijk dat Ivan Leko Price graag wil houden om te proberen beter te doen dan vorig seizoen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties