📷 Voetbal van Anderlecht is weer een issue: Fan maakt to-dolijstje voor Fredberg

📷 Voetbal van Anderlecht is weer een issue: Fan maakt to-dolijstje voor Fredberg
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. De troepen van Brian Riemer haalden het met 1-2 van Royal Antwerp FC.

RSC Anderlecht gaat door op zijn elan van vorig seizoen. Zonder te overtuigen blijft paarswit ook dit seizoen winnen. Na twee speeldagen heeft Brian Riemer het maximum van de punten.

Op sociale media laten de fans echter weer van zich horen. “Slecht spelen maar toch winnen en scoren vooral. Nou kijk als het werkt dan werkt het”, lezen we.

“Dat je zo moet opscheppen over je technisch verzorgde jeugdacademie om dan zo een veld op te komen en als bange wezels te spelen…”, klinkt het onder andere.

Iemand maakt zelfs een to do lijstje voor Jesper Fredberg. “Haal een eerste doelman, haal een extra aanvaller, haal spelers die Dolberg kunnen aanspelen. Maar vooral … Haal een trainer die Anderlecht snapt. Of pak gewoon al een trainer die voetbal snapt.”

Iemand vindt het opvallend indrukwekkend hoeveel punten Anderlecht pakt met matig voetbal. “En die gaan weer meedoen voor de prijzen hé”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties