Bayern München komt met duidelijk statement na uitspraken van Louis van Gaal

Bayern München komt met duidelijk statement na uitspraken van Louis van Gaal
Foto: © photonews
Word fan van Bayern München! 585

Louis van Gaal liet vorige week weten dat Bayern München hem wou als trainer. De Duitse club komt met een statement over die uitspraken.

Bayern München heeft er een lange zoektocht naar een nieuwe trainer op zitten, maar vond uiteindelijk met Vincent Kompany toch de geknipte figuur.

Vooraleer onze landgenoot bij de Duitse recordkampioen aan de slag ging had de club echter een lange lijst met grote namen afgelopen, maar iedereen zei neen.

Uiteindelijk werd Kompany weggeplukt bij Burnley ondanks een nog langlopend contract als opvolger voor Thomas Tuchel. Namen als Erik ten Hag (Manchester United), Roger Schmidt (Benfica) en Julian Nagelsmann (bondscoach van Duitsland) zeiden eerder neen.

Wie volgens zijn eigen verklaringen ook neen zei is Louis van Gaal. De Nederlander zei verrast te zijn geweest door de vraag, maar ging er niet op in.

Bayern-directeur Max Eberl ontkent tijdens een persconferentie op Sky echter dat hij Louis van Gaal gecontacteerd heeft. “Ik heb het hem niet gevraagd”, is het antwoord heel erg duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties