'Club uit Engeland mengt zich in de strijd om goudhaantje van KAA Gent, speler zelf ziet transfer wel zitten'

'Club uit Engeland mengt zich in de strijd om goudhaantje van KAA Gent, speler zelf ziet transfer wel zitten'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken gaf aan dat Matias Fernandez-Pardo afgelopen weekend niet kon spelen door een blessure. Maar de aanvaller zal ongetwijfeld ook met andere dingen in zijn hoofd zitten. Hij wordt serieus in verband gebracht met een transfer.

KAA Gent werd verslagen door Dender op de tweede speeldag. De supporters waren verbaasd over het feit dat Matias Fernandez-Pardo, revelatie van de Europe Play-Offs vorig seizoen, niet in actie kwam.

De 19-jarige Belgische winger kreeg nog niet veel speeltijd in het begin van dit seizoen. Een invalbeurt 21 minuten voor tijd tegen KV Kortrijk, en een wedstrijd op de bank dit weekend. Opmerkelijk.

Tijdens de persconferentie heeft coach Wouter Vrancken aangehaald dat de speler last zou hebben van zijn hamstring. Maar het is ook niet nieuw dat hij zeer goed in de gaten wordt gehouden op de transfermarkt.

Southampton toont nu interesse in Matias Fernandez-Pardo

Sinds het begin van de zomer heeft KAA Gent al aanbiedingen afgewezen. Lazio bood 10 miljoen euro voor het talent, maar Gent wil hem liever niet laten gaan.

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri heeft een andere ploeg, dit keer een Engelse, zich gemeld. Southampton, dat volgend seizoen in de Premier League zal spelen.

Het is nog pril, maar er zou al wel contact zijn met de kant van de speler. Fernandez-Pardo zou een vertrek naar Engeland wel zien zitten, zelfs al was dat niet zijn eerste plan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties