Cercle Brugge vindt opvolger Kévin Denkey bij AS Monaco

Robbie Maes
| 0 reacties
Cercle Brugge vindt opvolger Kévin Denkey bij AS Monaco
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge staat op het punt om de 18-jarige aanvaller Paris Brunner te lenen van AS Monaco. De Vereniging sluit een vertrek van sterspeler Kévin Denkey niet uit.

Volgens het Duitse sportblad Bild wil de aanvaller graag Dortmund verlaten voor meer speelminuten. De Duitse jeugdinternational is naar eigenzeggen ongelukkig en zou naar verluidt al in onderhandeling zijn met AS Monaco, de hoofdaandeelhouder van Cercle Brugge.

Paris Brunner wordt in de voetbalwereld aanzien als een supertalent. De aanvaller won de Gouden Bal tijdens het FIFA U17 Wereldkampioenschap in 2023. Daar wist hij maar liefst vijf keer te scoren, wat tevens ook de wereldtitel opleverde voor Duitsland.

Op papier is Brunner dus een ideale opvolger voor Kévin Denkey. De topschutter van de Jupiler Pro League heeft na een sterk seizoen de belangstelling van verschillende Europese topclubs gewekt. Cercle Brugge hoopt dan ook om Denkey voor een recordbedrag te verkopen.

Het Duitse toptalent zou volgens Bild een langdurig contract kunnen ondertekenen bij Monaco, waarbij hij eerst een seizoen wordt uitgeleend aan dochterclub Cercle.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties