FC Barcelona wil oude bekende terughalen naar Catalonië

Robbie Maes
| 0 reacties
FC Barcelona wil oude bekende terughalen naar Catalonië
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het tijdperk van Xavi bij Barcelona is inmiddels voorbij. Nieuwe coach Hansi Flick wil meteen zijn stempel drukken op het nieuwe seizoen. Om dit te realiseren, zou hij graag een oude bekende terughalen naar Barcelona.

FC Barcelona-directeur/clublegende Deco is gisteravond afgereisd naar Leipzig om te onderhandelen over een mogelijke transfer van Dani Olmo naar Spanje.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano bevinden de clubs zich in vergevorderde gesprekken. De transferwaarde van Olmo wordt volgens Transfermarkt op zo'n 60 miljoen euro geschat.  Een bedrag dat Barcelona, ondanks hun financiële situatie, waarschijnlijk zal moeten betalen.

De 26-jarige Spanjaard is tevens geen onbekende in Catalonië. De middenvelder spendeerde ruim zes jaar in de jeugd van La Masia. In 2014 maakte hij een opmerkelijke transfer naar Dinamo Zagreb waarbij hij in 2020 voor zo’n 22 miljoen euro werd overgenomen door Leipzig.

De Spanjaard won afgelopen zomer nog het EK met Spanje. Hij speelde ruim 148 wedstrijden voor Leipzig waarbij hij 29 keer wist te scoren.

EK-sensatie Nico Williams

Ondertussen heeft Nico Williams een video gepost op de website van Athletic Bilbao, waarin hij aangeeft uit te kijken naar het nieuwe seizoen met de Baskische club. Ondanks interesse van FC Barcelona lijkt de EK-sensatie zijn seizoen waarschijnlijk bij Bilbao te beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties