Keert Didier Lamkel Zé terug naar de JPL? Enfant terrible heeft contractaanbieding van topclub op zak

Keert Didier Lamkel Zé terug naar de JPL? Enfant terrible heeft contractaanbieding van topclub op zak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen herinnert zich nog wel Didier Lamkel Zé. Het Kameroense woelwater maakte furore bij Antwerp, maar kwam des te meer in de schijnwerpers te staan met zijn gedrag buiten het veld. Later speelde hij nog voor KV Kortrijk. Hij heeft nu een aanbieding op zak om terug te keren naar België.

Lamkel Zé zou graag terugkeren naar België. Hij zit momenteel ook zonder club nadat hij zijn overeenkomst bij de Turkse club Hatayspor beïndigde. De aanvaller zit momenteel in Parijs te wachten op een nieuwe club.

Aan de RTBF vertelde hij dat Standard een bod heeft gedaan om zijn diensten te verwerven. Maar hij wserd afgeschrikt door de inhoud van het voorstel van de Rouches: een contract van 2 jaar voor een salaris van 25.000€ per maand.

Lamkel Zé heeft hogere salariseisen en wacht op een inspanning van de leiding van Luik. Maar zal die er komen? In een extreem gevoelige financiële context moeten Pierre Locht en Fergal Harkin hun centen tellen en hebben ze niet de luxe om een transfer te verprutsen.

Bovendien is Lamkel Zé een speciaal geval. Hij werkte al eerder samen met Ivan Leko bij Antwerp, maar die relatie was op het einde toch wel bijzonder gespannen te noemen. 

In ieder geval zou een terugkeer de Belgische competitie weer heel wat kleur geven. En ons hoogstwaarschijnlijk heel veel schrijfplezier opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties