KRC Genk kan het niet laten en deelt prikje uit aan KAA Gent

KRC Genk kan het niet laten en deelt prikje uit aan KAA Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KRC Genk heeft met Nikolas Sattlberger alweer een nieuwe aanwinst mogen voorstellen. Ze troefden KAA Gent af, dat de deal wilde kapen.

KRC Genk is druk bezig op de transfermarkt met het vinden van nieuwe talenten om op te leiden. De 20-jarige Nikolas Sattlberger moet er zo een worden.

Hij werd maandagavond officieel voorgesteld bij KRC Genk. De Oostenrijkse jeugdinternational tekende een contract in Limburg tot juni 2029.

Maar de defensieve middenvelder had ook nog andere opties, en het leek er even op dat Genk serieuze concurrentie zou krijgen van KAA Gent. De Buffalo's wilden de deal namelijk kapen.

Volgens HLN legden zij een bod neer bij Rapid Wien dat hoger was dan dat van KRC Genk. Maar er werd een akkoord met Genk gevonden en Sattlberger had zijn keuze al gemaakt.

Genk kon het niet laten en deelde een prikje uit aan KAA Gent op sociale media. Op het X-account van de Limburgers klinkt het: "Destination: Genk. With a K", verwijzend naar het feit dat de middenvelder voor Genk koos en niet voor Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties