Standard wil nieuwe spits halen bij... Arsenal, maar heeft concurrentie van Belgische tweedeklasser

Standard wil nieuwe spits halen bij... Arsenal, maar heeft concurrentie van Belgische tweedeklasser
Foto: © photonews
Word fan van Standard! 2420

Standard zoekt nog naar opportuniteiten op de transfermarkt. Het mag allemaal niet te veel kosten en dus zoeken ze vooral jonge, talentvolle spelers die later met een meerwaarde kunnen worden doorverkocht. Bij Arsenal loopt er zo eentje rond.

Standard heeft immers zijn oog laten vallen op Nathan Butler-Oyedeji. De 21-jarige Nigeriaanse spits speelt voor de beloftenploeg van The Gunners. 

Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan League One-ploeg Cheltenham, maar hij keerde in februari terug en scoorde nog vijf keer voor de beloftenploeg van Arsenal.

Standard is nog op zoek naar aanvallende versterking. Butler-Oyedeji is zeker geen targetspits, maar wel een snelle, wendbare aanvaller die ook op beide flanken kan uitgespeeld worden. 

Hij zou ook transfervrij kunnen overgenomen worden, al moet er nog een jeugdopleiding betaald worden. Maar ook Eupen heeft hem in het vizier gekregen.

De Rouches willen nog verschillende profielen aan hun kern toevoegen, maar werken met een beperkt budget. Ook een extra middenvelder zou nog welkom zijn, net als een verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties