Verrassende wending in Charleroi: sterkhouder neemt opvallende beslissing

Verrassende wending in Charleroi: sterkhouder neemt opvallende beslissing
Foto: © photonews
Word fan van Charleroi! 604

Adem Zorgane werd al even in verband gebracht met een transfer, maar de middenvelder zal toch blijven. Hij heeft zopas zijn contract verlengd.

Na een moeilijke eerste wedstrijd tegen Antwerp, heeft Adem Zorgane afgelopen weekend zijn stempel gedrukt bij Charleroi op Stayen. De Algerijn speelde een zeer goede partij tegen STVV.

De kapitein werd ondertussen al een tijdje in verband gebracht met een transfer. Nog geen week geleden werd de naam van de middenvelder zelfs genoemd bij Stade de Reims.

Maar uiteindelijk lijkt het erop dat Zorgane zijn toekomst nog bij Charleroi ziet. Dat kan wenkbrauwen doen fronsen, gezien de recente geruchten rond de speler.

De situatie heeft een vrij onverwachte wending genomen. Volgens informatie van Le Soir heeft Zorgane ervoor gekozen om langer bij de Carolo's te blijven.

De 24-jarige speler zou zijn contract hebben herzien en verlengd... met drie seizoenen. Het lijkt er dus niet op dat hij op korte termijn zal vertrekken. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 5 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties